Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Που πρέπει οι οδηγοί να χρησιμοποιήσουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η χιονόπτωση συνεχίζεται και σήμερα σε πολλές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη σε ορισμένα τμήματα σε Χαλκιδική, Πιερία, Πέλλα και Σέρρες.

Στην Χαλκιδική η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη στην: Επαρχιακή Οδό Αρναία – Ταξιάρχη, (μέσω Χολομώντα), από 1ο έως 16ο χλμ., Εθνική Οδό Θεσ/νίκης – Πολύγυρου, Επαρχιακή Οδό Παλαιοχωρίου – Μ. Παναγίας, Επαρχιακή Οδό Παλαιοκάστρου – Ταξιάρχη και εντός Δ.Δ. Τξιάρχη – Δ.Δ. Βάβδου – Δ.Δ. Δουμπίων.

Στην Πέλλα οι οδηγοί χρειάζονται αλυσίδες στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς - Χ/Κ Βόρρας, από 8ο χλμ.

Στις Σέρρες, η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό Σερρών - Λαϊλιά Χ.Κ Σερρών, από 24ο έως 28ο χλμ., γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στην Πιερία στην Επαρχιακή Οδό Κατερίνης – Ελασσόνας, από 28ο έως 44ο χλμ και στην Επαρχική Οδό Κατερίνης – Χιονοδρομικό Κέντρο, από 29ο έως 37ο χλμ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *