Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Το αγόρι πίσω από το συρματόπλεγμα (2008)

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Το αγόρι πίσω από το συρματόπλεγμα / The Boy in the Striped Pyjamas (2008)



Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club: Πρόκειται για παιδιά από την περιοχή μας, οι οποίοι έχουν πάθος με τον κινηματογράφο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα γράφουν τις δικές τους κριτικές - απόψεις - προτάσεις σχετικά με ταινίες που έχουν προβληθεί στο... μαγικό άσπρο πανί και που αξίζει να δούμε. 


Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club - Η επίσημη σελίδα στο facebook



The Boy in the Striped Pyjamas (2008)


Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η σκληρή αλήθεια του πολέμου και το αβέβαιο της ζωής ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Η απαγορευμένη φιλία δύο παιδιών, του Μπούνο με ένα αγόρι εβραϊκής καταγωγής που βρίσκεται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης θα έχει τραγικές συνέπειες. Μοναδική, συγκινητική, μα πάνω απ όλα το "Το αγόρι πίσω από το συρματόπλεγμα" είναι μια ανθρώπινη (σκληρή) ταινία που μας παρουσιάζεται μέσα από τις ψυχές  και την παιδική αθωότητα των δύο αγοριών. Χωρίς να προκαλεί. Από τη μια οι ερμηνείες που σε ανατριχιάζουν και τα αφοπλιστικά βλέμματα των μικρών και από την άλλη η εξαιρετική για ακόμα μια φορά Βέρα Φαρμίγκα. Και σκεφτείτε πως η συγκεκριμένη ταινία δεν έγινε αρκετά γνωστή στην χώρα μας.. Με τους Vera Farmiga, David Thewlis, Asa Butterfield, Zac Mattoon O'Brien, Domonkos Németh, Henry Kingsmill
 



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *