Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας και η Ιστορική και Λαογραφική Εστία Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» δυναμικά στο συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου

Η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας και η Ιστορική και Λαογραφική Εστία Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» καλούν τα μέλη τους και όλο τον κόσμο της Αλμωπίας να συμμετέχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Γι’ αυτό το λόγω, διοργανώνουν από κοινού μετάβαση στη Θεσσαλονίκη.

Σημείο αναχώρησης: Μνημείο Ποντίων, Αριδαία
Ώρα αναχώρησης: 11:00 π.μ.
Τιμή συμμετοχής: 5 ευρώ

Κρατήσεις θέσεων στα τηλ:
6976769676 (Παπαδόπουλος Σταύρος)
6977575525 (Δέκος Πέτρος)

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ» και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Η ιστορία τόσων χιλιάδων χρόνων δεν διαγράφεται. Έχουμε φτάσει στο σημείο ως Έθνος να προσπαθούμε να πείσουμε για το αυτονόητο.

Παράλληλα, θέλουμε να καλέσουμε όλους τους Βουλευτές και κυρίως τους Βουλευτές του Νομού μας, να αναλογιστούν την ιστορική τους ευθύνη και να αποτρέψουν οποιοδήποτε σχέδιο σχετίζεται με την παραχώρηση του όρου «Μακεδονία» στους βόρειους γείτονές μας. Είναι υποχρέωσή τους.

Αυτά τα χώματα είναι βαμμένα με αίμα. Θα είναι σα να προδίδουμε όλους αυτούς τους αγωνιστές που έδωσαν και τη ζωή τους για τα ιερά χώματα της Μακεδονίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *