Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Η μεγάλη επιστροφή για Γάτση - Καραγιάννη!

Στον Μακεδονικό Έδεσσας επέστρεψαν ο Βαγγέλης Καραγιάννης και ο Χρήστος Γάτσης μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης με τον Αργοναύτη Καλαμαριάς.

Οι δύο παίκτες, γνώριμοι στο κοινό της ομάδας καθώς ήταν από τους βασικούς συντελεστές στο ξεκίνημα της πορείας της, θα ξαναφορέσουν τα βυσσινί μετά από 1,5 χρόνο απουσίας. Ο Καραγιάννης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και ο Γάτσης ως αμυντικό χαφ. Με τις μεταγραφές αυτές ο Μακεδονικός ενισχύεται σημαντικά για την συνέχεια και δημιουργεί έναν αξιόλογο κορμό παικτών όχι μόνο για φέτος αλλά και για του χρόνου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *