Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Γ' Εθνική: Συμφωνία Ηρακλή - Αλμωπού για τον Μεντί!

Οι ιθύνοντες του Γηραιού κατέληξαν στον παίκτη που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες και θα ενδυναμώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρήκε τον Ηρακλή στο -1 από την κορυφή, εκεί που βρίσκεται ο Αρης Παλαιοχωρίου με 32 βαθμούς έναντι 31 των «κυανολεύκων». Οι άνθρωποι του Ηρακλή αποφάσισαν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας για να καταφέρει στο τέλος να πάρει την 1η θέση και να διεκδικήσει την άνοδο.

Σε αυτή την κατεύθυνση υπάρχουν αποχωρήσεις αλλά και μεταγραφές στον Γηραιό. Μετά τον Τάι που έχει συμφωνήσει, τον Κωστούλα που θεωρείται παίκτης της ομάδας αλλά και τον Γιαννίτση που αναμένεται να είναι ο τρίτος παίκτης που θα περάσει τα γραφεία της Μίκρας, οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν εστιάσει στην επιθετική γραμμή.

Εκεί ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσεις του Ρόβα και Παπαδόπουλο. Αυτός φαίνεται πως έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον Σενεγαλέζο φορ του Αλμωπού Αριδαίας, Κριστιάνο Μεντί.

Ο 26χρονος στράικερ έχει πετύχει 6 γκολ μέχρι στιγμής στον 2ο όμιλο και οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν προσεγγίσει την διοίκηση του Αλμωπού για την απόκτησή του.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και ο Ηρακλής θέλει να αποκτήσει έναν φορ όπως ο Μεντί που θα γεμίζει την περιοχή με τα σωματικά του προσόντα (1,93μ).  Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα, προκειμένου ο Μεντί να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση του Ευόσμου εφόσον τελικά αποκτηθεί.



Απο το Metrosport.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *