Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Το ΔΣ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας & Αλμωπίας συμπαρίσταται στους πρώην εργαζόμενους των Λουτρών Δήμου Αλμωπίας

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας εκφράζει την συμπαράσταση της στο δίκαιο αγώνα που δίνουν οι πρώην εργαζόμενοι στην καθαριότητα των Λουτρών Πόζαρ για να πληρωθούνε τα δεδουλευμένα τους.

Καλούμε τους αρμόδιους και υπεύθυνους για την πληρωμή τους, να ενεργήσουνε άμεσα για να πάρουνε αυτοί οι εργαζόμενοι τα χρήματα τους που με τον κόπο τους κερδίσανε και να μην παρακαλάνε για τα αυτονόητα. Επίσης ελπίζουμε ότι θα σκεφτούνε σοβαρά την επαναπρόσληψη αυτών των ανθρώπων.

Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Ν. Γκοτζαμάνης Ε. Δημητριάδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *