Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Κινηματογραφική Λέσχη Έδεσσας - CAPTAIN FANTASTIC (2016)

Ο Φ.Σ.Ε. «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ., την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στις 8:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (αίθουσα προβολών) θα προβάλλει την ταινία:



Σκηνοθεσία: Ματ Ρος

Ηθοποιοί: Βίγκο Μόρτενσεν, Φρανκ Λαγκέλα, Κάθριν Χαν

Διάρκεια: 118 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραμεντί


Η υπόθεση:


Ο Μπεν έχει αφοσιωθεί ως πατέρας στο να διδάξει στα έξι του παιδιά το πώς να ζήσουν και να επιβιώσουν στα άγρια δάση της Αλμπουκέρκης. Αλλά τα πράγματα έρχονται έτσι, που πρέπει να φύγουν από τον παράδεισο τους. Το ταξίδι τους στον «αληθινό» κόσμο θα βάλει σε δοκιμασία τις ιδέες του περί ελευθερίας, αλλά και το τι σημαίνει αληθινά να ανατρέφεις μια οικογένεια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *