Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Σκύδρα 2000 - Μακεδονικός Έδεσσας 2-1

Σ’ έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και υπό συνεχή βροχόπτωση διεξήχθη η αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στην Σκύδρα 2000 και τον Μακεδονικό Έδεσσας.

Καθ΄όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Σκύδρας ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και απειλούσε με βαθιές μπαλιές και μακρινά σουτ. Από μια τέτοια μπαλιά ευτύχησε να προηγηθεί στο 34’ με τον Καρασαββίδη με γυριστό σουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός μπήκε πιο δυνατά με σκοπό την ισοφάριση, η οποία ήρθε γρήγορα. Στο 53΄ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας Τότλης μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Μετά την ισοφάριση το ματς απέκτησε ρυθμό με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 76΄και μετά από εκτέλεση κόρνερ η Σκύδρα 2000 πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Χαραλαμπίδη, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από απόκρουση του Γιόντη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Μακεδονικός πίεσε για την ισοφάριση αλλά πρώτα η κεφαλιά του Σουλιώτη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και ύστερα το σουτ του Παπαδόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Καρυπίδης. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Μακεδονικός πραγματοποίησε τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου που οδήγησε σε μυϊκούς τραυματισμούς. Καλή ανάρρωση σε όλους και γρήγορη επιστροφή στο γήπεδα….

Σκύδρα 2000: Καρυπίδης, Γραμματικόπουλος(46΄Ορφανίδης), Ισαακίδης, Λεκάκης, Κοκινόρης, Χ’ιωακειμίδης, Χαραλαμπίδης, Γεωργίου, Κουντουράς(30΄Ιωάννου), Παπαδόπουλος(40’ Αλεξανδρίδης), Καρασαββίδης 

Μακεδονικός Έδεσσας (Χαραλάμπους) : Γιόντης, Πέτκος (64΄Χρυσοστόμου), Σουλιώτης, Σκούλης, Παπαδόπουλος, Μητσόπουλος (17΄Γαβριηλίδης / 46΄Καρακατσάνης), Ηλιάδης, Καλογιάννης (80’ Ροδίντσης), Μπουρδάνης, Ρέτζιας, Τότλης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *