Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Όλοι μαζί.

Οδεύοντας προς την εθνικές εκλογές έντονες διεργασίες λαμβάνουν χώρο σε όλο το πολιτικό φάσμα. 
 
Το ζητούμενο είναι εάν θα βρεθεί πολιτικός αντίπαλος που θα χαλάσει το αφήγημα των δανειστών και των εγχώριων πολιτικών εντολοδόχων τους: ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από αυτόν που οι ίδιοι έχουν χαράξει δηλαδή της υποτέλειας, της λιτότητας, της απώλειας της εθνικής ανεξαρτησίας και της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Ήδη υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα σε τρία κόμματα που εκφράζουν τον αγνό και δημοκρατικό πατριωτικό χώρο, για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές. 
 
Πρόκειται για το “Κίνημα Ελευθερία” που δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και που στελεχώνεται από αξιόλογες προσωπικότητες του πατριωτικού χώρου, τον γνωστό σε όλους Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας που έχει ευρύτερη πολιτική αποδοχή στον χώρο των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και την “Ελεύθερη Πατρίδα” ένα νέο πολιτικό κόμμα με ιδιαίτερη δυναμική και αποδοχή στον χώρο της ελληνικής νεολαίας. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στον πολιτικό σχηματισμό θα συμμετέχουν τουλάχιστον 7 – 8 κόμματα ενώ την πολιτική προσπάθεια θα στηρίξουν πάνω από 20 πατριωτικά κινήματα αλλά και ανεξάρτητες προσωπικότητες που έχουν συνειδητοποιήσει ότι η σωτηρία της πατρίδας απαιτεί την συμμετοχή όλων στον κοινό αγώνα. 
 
Οι εξελίξεις αυτές, σε συνδυασμό με την πατριωτική σπίθα που άναψε στην καρδιά του ελληνικού λαού το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, δημιουργούν νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και όλα δείχνουν ότι αρχίζει μια θερμή προεκλογική περίοδος που θα αλλάξει μια για πάντα τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα, μια και νέες δυνάμεις θα ανέλθουν στην εξουσία της χώρας. 
 
Γ. Π. 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *