Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ξεκίνησε το Τουρνουά Μίνι / Προμίνι της ΕΚΑΣΚΕΜ

Ξεκίνησε το Τουρνουά Μίνι της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.


Την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής του τουρνουά ΜΙΝΙ είχαν οι αθλητές του «Μ. Αλεξάνδρου», την Κυριακή 18/03/2018, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», υποδεχόμενοι την ομάδα του «Ζαφειράκη» Νάουσας.

Σε ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον αγωνιστικά παιχνίδι, η ομάδα των Γιαννιτσών ηττήθηκε με σκορ 52-56. Η ομάδα του «Μ. Αλεξάνδρου» ήταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά τα αμυντικά της λάθη στα δύο τελευταία λεπτά δεν της επέτρεψαν να πάρει την νίκη.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της Ακαδημίας των Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Γιάννης Κασιμίδης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα. Σε αυτά τα τουρνουά μίνι και προμίνι, που διοργανώνει η ένωση μας, κατά την προσωπική μου άποψη δεν μετράει η νίκη αλλά το ότι τα παιδιά παίρνουν παιχνίδια, αποκτούν αγωνιστική εμπειρία και ετοιμάζονται για τα μετέπειτα πρωταθλήματά τους. Το σημαντικότερο όλων είναι τη δεδομένη στιγμή να χαίρονται το παιχνίδι αλλά και να βιώνουν τέτοια συναισθήματα που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να τους δώσει.»


Ξεκίνησε το Τουρνουά Προμίνι της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.



Την «ΚΟΥΠΑ» Κιλκίς υποδέχθηκαν οι μικροί αθλητές του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών, την Κυριακή 18/03/2018, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου».

Σε πολύ καλό, αθλητικό και φιλόξενο κλίμα οι μικροί αθλητές και των δύο ομάδων απόλαυσαν με μεγάλη αγωνιστική διάθεση το παιχνίδι, από το οποίο βγήκε νικητής η ομάδα του Κιλκίς, με σκορ 38-47.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της Ακαδημίας των Γιαννιτσών, Δημήτρης Κυριαζής, τόνισε τα εξής:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για το πολύ όμορφο θέαμα που μας χάρισαν. Η πρωτοβουλία της ΕΚΑΣΚΕΜ να δημιουργήσει για πρώτη φορά τουρνουά παιχνιδιών σε αυτή την ηλικία (2005-2006) νομίζω ότι μόνο καλό θα κάνει στα παιδιά. Μέσα από τα παιχνίδια τα παιδιά θα νοιώσουν συναισθήματα που θα είναι οδηγός τους, όχι μόνο για την συνέχειά τους στο basketball, αλλά και για την υπόλοιπη ζωή τους.»


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *