Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας

Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας για το Πασχαλινό Bazaar

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αριδαίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τίμησαν με την παρουσία τους το Πασχαλινό Bazaar, που διοργάνωσε για πρώτη φορά το σχολείο μας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αριδαίας.

Δεκάδες πολίτες επισκέφθηκαν την έκθεση και αγόρασαν πασχαλινές λαμπάδες και χειροποίητα προϊόντα, που δημιούργησαν οι μαθητές με τους καθηγητές τους, δείχνοντας έμπρακτα την ηθική και κοινωνική ευαισθησία τους. Η συμμετοχή στη δράση μας αποδεικνύει την ειλικρινή αγάπη της τοπικής κοινωνίας για τα παιδιά του σχολείου μας και μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία.
 

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου», το Διευθυντή του σχολείου κ. Αστρανίδη Γεώργιο και τους καθηγητές Μουσελεμίδη Δ., Μαντά Α., Αλατζίδου, Δ. και Καλαϊτζοπούλου Κ., των οποίων η πολύτιμη βοήθεια και στήριξη, συνετέλεσαν καταλυτικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους των τοπικών εντύπων και ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που στήριξαν και πρόβαλαν τη δράση μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα

Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!


Ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας

Βασδάρης Αναστάσιος

1 comments:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές και τους καθηγητές του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας, γιατί πραγματικά η έκθεση ήταν υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *