Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Κύπελλο ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Πανηγυρίζει το Μαυροβούνι, άξια κυπελλούχος η Δόξα

Το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας κατέκτησε η Δόξα Μαυροβουνίου καθώς στον τελικό που έγινε στην Έδεσσα παρουσία 1300 περίπου θεατών επικράτησε με σκορ 1-0 του Αλμωπού και πανηγυρίζει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της.

Το παιχνίδι ήταν ποιοτικά μέτριο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο οι παίκτες της Δόξας Μαυροβουνίου φάνηκε να θέλουν περισσότερο το τρόπαιο και μετά το τέρμα που πέτυχαν κατάφεραν να ροκανίσουν τον χρόνο με διάφορους τρόπους χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα πλην μίας φάσης κατακτώντας δίκαια το κύπελλο. Ο Αλμωπός ήταν κακός οι παίκτες του ήταν άτολμοι και επηρεασμένοι από τα τελευταία γεγονότα και σε ένα ολόκληρο 90λεπτο δημιούργησε μία μόλις ευκαιρία.

Οι δύο ομάδες σπατάλησαν ένα ημίχρονο χωρίς να καταγραφεί ούτε μία αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και στο 48’ ο Βασίλης Γιαουτζής έβγαλε φάτσα κάρτα τον Μάκη Καρυπίδη με τον Γρηγόρη Καραγιαννίδη και με άψογο πλασέ έγραψε το 0-1 για την Δόξα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η πρώτη και μοναδική αντίδραση του Αλμωπού ήρθε στο 53’ όταν ο Ελιακίμ Μουσόνι ελίχθηκε ωραία και βρέθηκε απέναντι στον Θόδωρο Καμπαλή το πλασέ του όμως απέκρουσε ο πορτιέρο των μαυραετών. Στο 64’ ο Μιχάλης Γκότσης σούταρε από πολύ καλή θέση στην αγκαλιά του Γρηγόρη Καραγιαννίδη. Στο 69’ ο Αλέξης Μεντής βρέθηκε σε καλή θέση το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ. Στο 71’ ο Στέλιος Ρέντζια στοπ παρε ιδανικά την μπάλα το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Στο 74’ ο Βασίλης Γιαουτζής έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή υποχρεώνοντας τον Γρηγόρη Καραγιαννίδη σε δύσκολη απόκρουση. Στο 90’ ο Μιχάλης Γκότσης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

Ο διαιτητής κ. Δεμερτζής Χ. χωρίς το μεγάλο λάθος στο παιχνίδι, αλλά οι άνθρωποι του Αλμωπού του καταλογίζουν την μη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κώστα Καπουσούζη στο 56’ για αντικανονική προβολή καθώς σε παρόμοιες φάσεις είχε βγάλει κάρτα, όπως και ότι ανέχτηκε τις πολλές καθυστερήσεις. Άψογοι οι δύο βοηθοί κ.κ Κουπαράνη-Τετραγώνης.


Αλμωπός Αριδαίας: Καραγιαννίδης, Μιχαηλιδης (73’ Ιωάννου), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, Σαμαρόπουλος, ΜΟΥΛΑΣ (81’ Παπαδημητρίου), Πολύζος, Μεντής, ΜΟΥΣΟΝΙ, Λ.Ελευθεριάδης, Κάρτζιος, (51’ Γ.Ελευθεριάδης), Στογιαννίδης (46’ Ούγκο)

Δόξα Μαυροβουνίου: Καμπαλής, Ζαχαριάδης, Γάτσος, ΡΕΙΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ, Μπρέγκου (84’ Πίττας), ΟΥΖΟΥΝΗΣ, Ρέντζια (89’ Φανιάδης), Καπουσούζης (58’ Αποστολούδας), ΓΙΑΟΥΤΖΗΣ, ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ(63’ Γκότσης).




Ρεπορτάζ από το pellasports.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *