Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Εδεσσαϊκός: Πρώτη συμμετοχή του Βαγγέλη Μεταξά στην Γ΄Εθνική και επανεμφάνιση μετά από έναν ολόκληρο χρόνο

Ξεχωριστή ήτα ασφαλώς η προχθεσινή μέρα για τον 23 χρονο μεσοεπιθετικό του Εδεσσαϊκού Βαγγέλη Μεταξά παρά το 'βαρύ" 4-1 στην Καρδία.

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στα μέσα του β μέρους , επιστρέφοντας σε επίσημο παιγνίδι ύστερα από έναν ολόκληρο χρόνο αγωνιστικής απραξίας και απίστευτης ταλαιπωρίας από τραυματισμούς,Ταυτόχρονα έκανε και το ντεμπούτο του στην Γ΄Εθνική , ύστερα από μια πενταετία συνεχούς και ηγετικής παρουσίας με τους ''πράσινους" στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας
Μάλιστα παρά την μακρά του απουσία έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση όσο αγωνίστηκε και αν τον εμπιστευτεί ο Σαπάνης στα τελευταία καθοριστικά παιγνίδια του πρωταθλήματος , ίσως αποδειχθεί ο παίκτης '"κλειδί'' που θα μπορέσει να δώσει λύσεις το μεγάλο φετινό πρόβλημα της ομάδας απέναντι σε κλειστές και πολυπρόσωπες άμυνες.
 
 
 
 
 
Αναρτήθηκε από Rodovitis Giorgos | anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *