Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΕΠΣ Πέλλας: Κλήση σε απολογία εκπροσώπου του Εθνικού Αριδαίας που βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου

Μια κλήση σε απολογία  από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας την Δευτέρα που αφορά αξιωματούχο του Εθνικού Αριδαίας για το αγώνα με την Ελπίδα Εδεσσας ,έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις του συλλόγου και γεννά εύλογα ερωτηματικά αναφορικά με την λογική αλλά και την αξιοπιστία των όσων αναγράφουν οι διαιτητές στα Φύλλα Αγώνα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του Εθνικού ο εκπρόσωπος της Καραντζίδης Ι. , γνωστός και με το ψευδώνυμο "Τσοφ'' επιχείρησε να δηλωθεί στον πάγκο πριν από  τον αγώνα της Κυριακής με την Ελπίδα προσκομίζοντας ως όφειλε και την πολιτική του ταυτότητα , ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης Χ. Δεμερτζής αρνήθηκε την παρουσία του εντός αγωνιστικού χώρου και ως εκ τούτου αυτός αποχώρησε  εκτός γηπέδου για να παρακολουθήσει το ματς ως θεατής.

 Εν συνεχεία  και  κατά την διάρκεια του παιγνιδιού υπήρχαν ομολογουμένως εντάσεις και πολλές διαμαρτυρίες  από πλευράς Εθνικού για τις αποφάσεις του διαιτητή εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και σε κάποιες εξ αυτών συμμετείχε φραστικά και ο κ. Καραντζίδης ,παραμένοντας όμως πάντα εκτός γηπέδου.

Ωστόσο κατά την σύνταξη του Φ.Α και εκμεταλλευόμενος  το γεγονός ότι η πολιτική του ταυτότητα είχε ξεχαστεί στα αποδυτήρια των διαιτητών , σύμφωνα πάντα με την πλευρά του Εθνικού, ο κ. Δεμερτζής προχώρησε στην αναγραφή του κ. Καραντσίδη ως εκπροσώπου και τον σημείωσε στις παρατηρήσεις για παραβατικές συμπεριφορές , τις οποίες είχε 'διαπράξει' εκτός αγωνιστικού χώρου(!).

Επί της ουσίας βέβαια το γεγονός είναι ασήμαντο αφού η ΕΠΣ τιμωρεί συνήθως με έγγραφες επιπλήξεις τέτοια  (και πολύ σοβαρότερα μάλιστα...) παραπτώματα αξιωματούχων , ωστόσο τα ερωτηματικά παραμένουν για τους λόγους που οδήγησαν τον διαιτητή να σημειώσει στο Φύλλο Αγώνα ένα πρόσωπο που ήταν φίλαθλος ουσιαστικά , ενώ προηγουμένως είχε αρνηθεί την παρουσία του εντός γηπέδου με την ιδιότητα του εκπροσώπου ...


Αναρτήθηκε από Rodovitis Giorgos  | anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *