Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Το παιχνίδι του Τζέραλντ (2017)

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Το παιχνίδι του Τζέραλντ (2017)
 

Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club: Πρόκειται για παιδιά από την περιοχή μας, οι οποίοι έχουν πάθος με τον κινηματογράφο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα γράφουν τις δικές τους κριτικές - απόψεις - προτάσεις σχετικά με ταινίες που έχουν προβληθεί στο... μαγικό άσπρο πανί και που αξίζει να δούμε.

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club - Η επίσημη σελίδα στο facebook
  
 
Σε σκηνοθεσία του Mike Flanagan


Το «Παιχνίδι του Gerald» είναι μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που υπογράφει ο διάσημος σε όλους μας Stephen King. Η ιστορία έχει ως εξής: Η Jessie θα επισκεφτεί μαζί με τον σύζυγο της Gerald ένα απομονωμένο εξοχικό προκειμένου να αναθερμάνουν το γάμο τους. Όλα ξεκινούν από ένα ερωτικό παιχνίδι.. και όλα θα τελειώσουν εκεί. Τι παιχνίδια μπορεί να παίξει το μυαλό όταν όλα πάνε στραβά; Τι θα κάνατε όταν πρόκειται να επιβιώσετε; Η ταινία μας βυθίζει γρήγορα στην απελπισία, την απομόνωση και στο "mind game" μέσα από τη σκοπιά του μοναδικού King...

Με τους: Carla Gugino, Bruce Greenwood, Chiara Aurelia
 


ialmopia.gr 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *