Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας - Αναβάθμιση από την Tenniseurope του Aridea Cup

Αναβάθμιση από την Tenniseurope του Aridea Cup.

Το Aridea Cup είναι μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση tennis στην οποία συμμετέχουν αθλητές από την Ευρώπη ηλικίας μέχρι 16 ετών και διεξάγεται κάθε έτος από το 2012 στην Αριδαία, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, με διοργανωτή τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας.

Ύστερα από αίτημα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, η Tenniseurope αναβάθμισε την διοργάνωση Aridea Cup και πλέον το Main Draw γίνεται 48 θέσεων από 32 που ήταν μέχρι τώρα και στα αγόρια και στα κορίτσια και 32 θέσεων για τα προκριματικά. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους αθλητές να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και στην όμορφη περιοχή της Αλμωπίας να φιλοξενήσει περισσότερους αθλητές και φίλους του tennis.

Η ΕΦΟΑ και η Tenniseurope εκτιμώντας τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις σε συνδυασμό με τις ξενοδοχειακές υποδομές της περιοχής και τις υπάρχουσες υποδομές αθλητικών εγκαταστάσεων και αυτών που πρόκειται να κατασκευασθούν, όπως εξαγγέλθηκε από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας Κο Γιώργο Τσιμτσιρίδη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κο Σίμο Σωτηριάδη σε εκδήλωση του Ομίλου, προχώρησε σε αυτή την αναβάθμιση της διοργάνωσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *