Τρίτη 17 Απριλίου 2018

"Ενημερώνομαι για τον τουρισμό"

Αξιότιμοι/ες Κύριοι/ες,
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία BeSmart Car Rental η οποία κατέχει σημαντικό ρόλο στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων καθώς και την εκμίσθωση οχήματων με οδηγό (Transfer service) διοργανώνει σε συνεργασία με τον τουριστικό οδηγό Inpozar ημερίδα ενημέρωσης στης 26/04/2018 και ώρα 9:00 στην αίθουσα της κεντρικής Εκκλησίας Αγίου Ιωάννη Προδρόμου με θέμα την ευρύτερη συνεργασία των τουριστικών φορέων της περιοχής και όχι μόνο.
Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπροσώπους επιχειρήσεων, οργανισμών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.
Σκοπός της ημερίδας αυτής είναι η γνωριμία και συνεργασία μεταξύ της εταιρείας BeSmart Car Rental και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας του τουρισμού.
Οι βασικοί συντονιστές και εισηγητές της ημερίδας είναι επιτελικά στελέχη της BeSmart Car Rental , τα οποία έχουν συνεισφέρει στην επιτυχή συνεργασία με μεγάλα τουριστικά γραφεία της Γερμανίας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση,
BeSmart Car Rental Team
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *