Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

H γυναίκα του Σκοπιανού Πρέσβη ποζάρει μαζί με φίλες μπροστά από τον αλυτρωτικό χάρτη - Οι χάρτες της «United Macedonia» [ΕΙΚΟΝΕΣ]

H γυναίκα του Σκοπιανού Πρέσβη ποζάρει μαζί με φίλες μπροστά από τον αλυτρωτικό χάρτη -  Οι χάρτες της «United Macedonia» - Τι είχε δηλώσει ο Λοβέρδος για το Σκοπιανό.




1 H γυναίκα του Σκοπιανού Πρέσβη ποζάρει μαζί με φίλες μπροστά από τον αλυτρωτικό χάρτη. 



2. Μοναστήρι του Αγ. Ηλία στην πΓΔΜ.


3. εκδήλωση Σκοπιανών στο Τορόντο


4. http://www.historyofmacedonia.org/ConciseMacedonia/map.html




Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Λοβέρδου για το Σκοπιανό:




«Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό»


«Ουδεμία επίσημη ενημέρωση από την Κυβέρνηση έχουμε σε ό,τι αφορά “το Σκοπιανό”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.


«Υπενθυμίζουμε τη θέση της Ελλάδας για μια λύση με χρήση έναντι όλων, εσωτερική και διεθνή (erga omnes), που θα περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, θα προηγείται του ονόματος Μακεδονία και συνεπώς δεν θα δημιουργεί βάση για αλυτρωτισμούς και διεθνείς παρεξηγήσεις», τονίζει ο κ. Λοβέρδος και προσθέτει:

«Και δηλώνουμε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη στέκει με εμπιστοσύνη σε αυτή τη θέση».


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *