Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Συναγερμός στο Αιγαίο: «Oι Τούρκοι απειλούν να βουλιάξουν ελληνικό πλοίο»

Εκτός ορίων επιμένουν να κινούνται οι Τούρκοι, καθώς σε σημερινό (11/04/2018) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Yeni Safak», αναφέρεται το σενάριο βύθισης ελληνικού πλοίου από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της τουρκικής Yeni Safak



Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το άρθρο της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας αναφέρεται στο ενδεχόμενο βύθιση ενός πλοίου του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού από πολεμικό σκάφος της Τουρκίας.



Ο αρθρογράφος της «Yeni Safak», αναφέρει, μάλιστα πως «σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε όλες οι χώρες της Ευρώπης θα συμμαχήσουν εναντίον της Τουρκίας».

Παράλληλα, ο ίδιος, εκφράζει έντονη ανησυχία για μια ενδεχόμενη προβοκάτσια από πλευράς των οπαδών του εξόριστου ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, «με στόχο», όπως λέει, «να βρέθει η Τουρκία σε δύσκολη θέση».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *