Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΦΟ Αριδαίας: Συγχαρητήρια για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διοργανωτές του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμωπίας "Αγγελής Γάτσος".

Ήταν ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή της Αλμωπίας, που ξεπέρασε τα όρια της απλής αθλητικής διοργάνωσης και ενέπνευσε πλήθος κόσμου να συμμετέχει με πολλαπλές ιδιότητες. Μια ανιδιοτελής προσπάθεια ανάδειξης του αθλητικού πνεύματος αλλά κυρίως του αθλητισμού ως κυρίαρχη κοινωνική έκφραση.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, όπως και στους συμμετέχοντες που συνέβαλαν ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία αυτή η προσπάθεια.
Ευχόμαστε ολόψυχα στο ΔΣ και τα μέλη του ΣΔΥ Αλμωπίας να είναι δυνατοί και να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση, ώστε ο Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας "Αγγελής Γάτσος" να καθιερωθεί και να γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο ΦΟ Αριδαίας θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιου είδους προσπάθειες!
 
Με τιμή
Το ΔΣ του ΦΟ Αριδαίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *