Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Εκ μέρους του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αριδαίας και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ζεύγος Κωνσταντίνου και Θεοδώρας Αβραμίδη, ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Διόνυσος» (Όρμα-Αλμωπίας), για την ευγενική φιλοξενία και προσφορά πλουσιοπάροχου γεύματος στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς.

Η χειρονομία σας αυτή εκφράζει το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας, προσφοράς και αλληλεγγύης, που επιδεικνύετε σε κάθε ευκαιρία, για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και αναπηρία. 

Σας ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία! 


Ο Δ/ντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας            Ο Δ/ντής του Ε. Δ. Σ. Αριδαίας 

Βασδάρης Αναστάσιος                        Τσογγίδης Παναγιώτης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *