Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Γεμάτο νίκες το σαββατοκύριακο για τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών

Με δύο νίκες και μία ισοπαλία προχώρησε για την συνέχεια των Τουρνουά Μίνι και Προμίνι της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. το Σάββατο και την Κυριακή 19-20/05/2018 τα τμήματα Μίνι και Προμίνι του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών νικώντας τις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες του «Άθλου» με σκορ 62-40 και του «Κεραυνού Άσπρου» με 32-57 και φέρνοντας ισοπαλία με το τμήμα Μίνι του «Άθλου» με σκορ 62-62.

Σε δηλώσεις τους, οι προπονητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών τόνισαν τα εξής:

Χαράλαμπος Χαριτίδης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και για το πάθος που έδηξαν από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν σημαντικές διαφορές στο σκορ. Παίξαμε καλή άμυνα και πετύχαμε καθοριστικά καλάθια σε καίρια σημεία. Έπρεπε όμως να αποφύγουμε κάποια λάθη τα οποία θα έκαναν την αγωνιστική μας εικόνα ακόμα πιο όμορφή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Άθλου για την συμπεριφορά τους μέσα και έξω από το γήπεδο αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν και στήριξαν την προσπάθειά μας από την κερκίδα.»


Δημήτρης Κυριαζής: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες μου που αγωνίστηκαν το Σάββατο και την Κυριακή σε διαφορετικά ηλικιακά παιχνίδια. Παρουσιάσαμε ένα πολύ όμορφο αγωνιστικά σύνολο και στα δύο παιχνίδια που τα παιδιά χάρηκαν τα παιχνίδια δείχνοντας ταυτόχρονα την αγωνιστική τους πειθαρχεία. Όσο περνάει ο καιρός τα παιδιά αποκτούν αγωνιστική εμπειρία και γίνονται καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες του «Κεραυνού Άσπρου» και του «Άθλου» για την πολύ όμορφη προσπάθεια τους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζουν κάθε μας προσπάθεια.»


Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος της Ακαδημίας των Γιαννιτσών είπε:


Γιάννης Κασιμίδης: «Ήταν ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο όχι μόνο σε επίπεδο παιχνιδιών αλλά και εμπειριών για τους αθλητές μας. Έχουμε επενδύσει αθλητικά σε αυτά τα παιδιά γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και η αλήθεια είναι ότι μας ανταμείβουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας αλλά και στους αντιπάλους μας, καθώς αυτοί μας βοηθούν στο να γινόμαστε καλύτεροι. Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που είναι πάντα κοντά στα παιδιά τους αλλά και κοντά στην ακαδημία στηρίζοντας κάθε αθλητική προσπάθεια μας.»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *