Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Έκθεση χειροποίητων δημιουργιών του Σωτήρη Κορώνα στην Έδεσσα

27ος Εικαστικός Μήνας Μάιος

Έκθεση χειροποίητων δημιουργιών του Σωτήρη Κορώνα


Εγκαίνια: Τετάρτη 30 Μαΐου, ώρα 20:00 (Παρθεναγωγείο)


Ο Εικαστικός Μήνας Μάιος συνεχίζεται με έκθεση χειροποίητων δημιουργιών του Σωτήρη Κορώνα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 20:00. 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως την Τρίτη 5 Ιουνίου, ώρες 18:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή πρωινά 11:00 – 13:00 και απόγευμα 18:00-22:00, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).


ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ) 

Γεννήθηκε το 1962 στην ‘Εδεσσα όπου ζει και εργάζεται. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα και έχουν δυο παιδιά την Ευγενία και τον Γιάννη. Μέτοχος στο Κ.Τ.Ε.Λ Πέλλας από το 1985, πτυχιούχος ηλεκτρολόγος, ηλεκτρονικός, αλλά και με καλλιτεχνικές ανησυχίες σε διάφορες μορφές τέχνης. Είναι η πρώτη του ατομική έκθεση με έργα κυρίως από την φύση και με φυσικά υλικά ,σε μια μεικτή τεχνική ζωγραφικής και χειροτεχνίας, που κάνει τα έργα του να ξεχωρίζουν.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *