Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Επίδομα παιδιού 2018: Ολοκληρώνονται οι αιτήσεις Α21 για όσους συμπεριληφθούν στη β' δόση

Σχεδόν δύο 24ωρα έχουν απομείνει για όσους επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση Α21, προκειμένου να ενταχθούν στην πληρωμή της β' δόσης τού επιδόματος παιδιού από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου.


Σε αυτό το πλαίσιο, όλοι οι δυνητικοί δικαιούχοι καλούνται να υποβάλουν έγκαιρα την αίτησή τους. Ειδικές περιπτώσεις έχουν αντιμετωπιστεί με προσθήκες και τεχνικές βελτιώσεις της πλατφόρμας.

Όπως είχε εξαρχής ανακοινώσει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), όσοι υποβάλλουν αίτηση Α21 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) (www.opeka.gr) και από την ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) (www.idika.gr) έως και την Τετάρτη, 20 Ιουνίου, στις 23:59, θα συμπεριληφθούν στην πληρωμή της β' δόσης τού επιδόματος παιδιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου.

Έως και τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου, στις 13:15, είχαν υποβληθεί σχεδόν 500.000 αιτήσεις, ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί η επεξεργασία για τις 430.000. Το 96% από αυτές είναι εγκριτικές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *