Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Γιάννης Σηφάκης: Ολοκληρώνονται οι τυπικές διαδικασίες για δημοπράτηση του αξονικού τομογράφου για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Θα έχει δημοπρατηθεί πριν έλθει ο Παύλος Πολάκης στην Πέλλα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου

Μεταφέρεται στο ΠΔΕ η πίστωση από το ΙΝΤΕRREG και συντάσσονται από το Νοσοκομείο οι τεχνικές προδιαγραφές για την δημοπράτηση

Από το γραφείο του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και προκειμένου να ενημερωθούν υπεύθυνα οι εργαζομένοι του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και οι πολίτες του Δήμου Πέλλας εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όπως αρκετές φορές έχουν διαβεβαιώσει τόσο ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης όσο και ο ΥΠΕάρχης Γιώργος Κύρκος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστος Σμίας έχει εγκριθεί και βρίσκεται στο στάδιο της άμεσης ολοκλήρωσης η διαδικασία προμήθειας και τοποθέτησης του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Η εγκεκριμένη πίστωση από το ΙΝΤΕRREG μεταφέρεται εντός των ημερών στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και καθορίστηκε με απόφαση του Νοσοκομείου η επιτροπή για τις τεχνικές προδιαγραφές του αξονικού ( που είναι οι ίδιες με τους αξονικού της Έδεσσας που έχει δημοπρατηθεί) προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο.

Πριν την έλευση του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τα εγκαίνια της νέας μονάδας του τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα ( που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2018) θα έχει δημοπρατηθεί ο αξονικός των Γιαννιτσών.

Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα το δημόσιο σύστημα Υγείας και στην Πέλλα σε πείσμα όσων στο παρελθόν το έφθασαν στο χείλος της κατάρρευσης (χωρίς γιατρούς, χωρίς αξονικούς και με την μονάδα του τεχνητού νεφρού σε τριτοκοσμικές συνθήκες στα υπόγεια) και ακόμη όσων δημιούργησαν , για πολιτικούς λόγους, αδικαιολόγητη ανησυχία στην κοινωνία του Δήμου Πέλλας.

Επισυνάπτεται η απόφαση ορισμού επιτροπής σύνταξης των τεχνικών προδιαγραφών με τις οποίες θα γίνει άμεσα η διαγωνισμός για την προμήθεια και την τοποθέτηση».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *