Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Σηφάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Ιστορική συμφωνία και μεγάλη διπλωματική νίκη της πατρίδας μας»

Ιστορικη συμφωνια και μεγαλη διπλωματικη νικη της πατριδας μας.

Ο πρωθυπουργος Αλεξης Τσιπρας οδηγησε με πατριωτισμο και ευθυνη απεναντι στην χωρα και στην ιστορια σε λυση του εθνικου προβληματος που μας ταλανιζε 25 χρονια.

Παιρνουμε πισω την Μακεδονια και την ιστορια μας. Ολη η υφηλιος πλεον θα ονοματιζει την γειτονικη μας χωρα ως Severna Macedonija, το ιδιο και οι πολιτες των γειτονων μας με αλλαγη του συνταγματος τους και αφαιρεση ολων των αλυτρωτισμων. Φυσικά αν αποφασίσουν οι γείτονες στη Βουλή, στο δημοψήφισμα και αλλάξουν και το σύνταγμα τους.

Ειμαι σιγουρος οτι εμεις οι Μακεδονες και ολοι οι Ελληνες με νηφιαλιοτητα και υπευθυνοτητα θα εξετάσουμε την συμφωνία και θα την αντιμετωπισουμε θετικα.

Φυσικά οι επαγγελματίες του ακραίου εθνικισμού και αυτοί που ψαρεύουν στα θολά νερά μήπως πάρουν καμιά ψήφο μέσα στην γενική αναμπουμπούλα αντιτίθενται. Όπως εξάλλου έκαναν πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις και στο παρελθόν.

Όποιος προσπαθεί να χωρίσει τους Έλληνες σε πιο Έλληνες και λιγότερο, σε πιο Μακεδόνες και λιγότερο σπέρνει τον διχασμό που πάντα μας έβλαψε σαν Έλληνες.

Καλουμε ολα τα δημοκρατικα Κομματα του κοινοβουλιου να υπερασπιστουν την συμφωνια που υλοποιει ακεραια την Εθνικη θεση οπως εχει εκφραστει απο το 2008.


Γιάννης Σηφάκης
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας

1 comments:

  1. Lipame kai se ixa se ektimisi. Kai esi ise enas akoma prodotis.ithela naxera meta apo ayto tha borite na kimaste isixi ta vradia;an nai den tha ine gia poli. I kareklesas trizoun. Xeytiles eee xeytiles

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *