Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Παρεμβάσεις δημοτικής οδοποιίας σε χωριά

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ, ΝΟΤΙΑ, ΡΙΖΟΧΩΡΙ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ, ΟΡΜΑ, ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ, ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 58.959,13
ΣΑΤΑ 2017
ΑΝΑΔΟΧΟΣ: ΚΩΤΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο που αφορά στη συντήρηση δημοτικής οδοποιίας σε Τ.Κ. του Δήμου Αλμωπίας.
Συγκεκριμένα, η μελέτη περιελάμβανε τις Τ.Κ. Περίκλειας, Νότιας, Ριζοχωρίου, Πιπεριάς, Λυκοστόμου, Όρμας, Πολυκάρπης, Μεγαπλατάνου – Μοναστηρακίου. Με την παρέμβαση αυτή επιλύεται ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς έκλεισαν οι περισσότερες λακκούβες στα παραπάνω χωριά.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 58.959,13 ευρώ (με το ΦΠΑ) από το Τεχνικό Πρόγραμμα 2017.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Για κάποιους μπορεί να θεωρούνται αυτονόητες τέτοιες παρεμβάσεις, για εμάς όμως που παλεύουμε καθημερινά με ελάχιστα χρήματα τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Όλα χρειάζονται επίμονη προσπάθεια για να επιτευχθούν. Με αυτή την παρέμβαση δίνουμε λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα των οικισμών. Δεν σταματάμε όμως εδώ: Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018 έχουν ενταχθεί κι άλλα χωριά».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *