Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Δεν κατεβαίνει στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ο Φίλιππος Νέας Πέλλας

Τελικά παρότι πάλεψε φέτος και τα κατάφερε μέσα στο γήπεδο ο Φίλιππος Νέας Πέλλας,δεν θ' αγωνιστεί στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ με την θέση του μάλλον να πηγαίνει στους Πάνθηρες που τερμάτισαν 3οι.










Απο τη σελίδα του Φίλιππου στο fb:

Η ομάδα μας εδώ και μερικές ημέρες έχει ενημερώσει την ΕΚΑΣΚΕΜ ότι αναστέλλει την λειτουργία του αντρικού τμήματος αποκλειστικά και μόνο.Η Ακαδημία συνεχίζει κανονικά και τώρα ακόμα πιο δυνατά.Την Δευτέρα θα βγει ανακοίνωση που θα αναφέρει τους λόγους της απόφασης μας.Τους πραγματικούς και όχι αυτούς που διαδίδουν κάτι τύποι που όταν τους φτύνεις νομίζουν ότι βρέχει. #fousta






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *