Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Τα νέα του ΑΣ (FC) Γιαννιτσών

Το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο της νεοσυσταθείσας ομάδας, Α.Σ. (FC) Γιαννιτσά, είναι γεγονός και αποτελείται από 5 μέλη.

Τα άτομα που πλαισίωσαν το συμβουλίου που βάση υπάρχον καταστατικού είναι 5 μελές και σύντομα θα αλλάξει είναι ιδιαίτερα γνωστά στην τοπική κοινωνία των Γιαννιτσών και αυτό απο μόνο του δείχνει την δυναμική του εγχειρήματος.

Για να δούμε το πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Γιαννιτσά:

Δανιηλίδης Θεόδωρος – Πρόεδρος (Γεωπόνος- Επιχειρηματίας)

Πανίδης Ηλίας – Αναπληρωτής πρόεδρος (Οικονομολόγος-επιχειρηματίας)

Νικολαΐδης Βασίλειος – Γραμματέας (Οπτικός - Επιχειρηματίας)

Λαζόπουλος Γεώργιος – Ταμίας (Επιχειρηματίας - πρ. πρόεδρος Αναγέννησης Γ.)

Φουντουκίδης Ευστάθιος – Μέλος (Δικηγόρος -πρόεδρος Δικηγορικού συλλόγου Γιαννιτσών)

Θεωρείτε δεδομένο με την οριστική αλλαγή του καταστατικού του νέου συλλόγου θα γίνει το συμβούλιο 11 μελές , ήδη τα άτομα υπάρχουν και θα ανακοινωθούν τέλος Ιουλίου.


Α.Σ. (f.C.) ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Δυναμική η πρώτη παρουσίαση της ομάδος


Με απόλυτη επιτυχία και την παρουσία πάνω απο 150 άτομα, πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση της νέας ομάδος ΑΣ (F.C.)Γιαννιτσά που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Γιαννιτσών.
Σε αυτό το πρώτο κάλεσμα, το δυναμικό παρόν τους έδωσαν, αγνοί φίλαθλοι και επιχειρηματίες της Πόλης, που διψούν για ποδόσφαιρο. 
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πέλλας κ Στάμκος, αντιδήμαρχοι και οι 2 άλλες παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου με τους επικεφαλής τους κ Παπανικολάου και Καστερίδη που και οι 3 πήραν το λόγο και χαιρέτησαν την εκδήλωση.
Παρόντες ήταν επίσης Νομαρχιακοί σύμβουλοι, η Ένωση Πέλλας , ενώ άξιο λόγου ήταν το γεγονός ότι 5 πρώην πρόεδροι της Αναγέννησης ήταν παρόντες και συμμετέχουν στην προσπάθεια ο λόγος για τους κ. Ιορδανίδη, Κάλτση, Καραογλανίδη Αργυρόπουλο και Λαζόπουλο με τον τελευταίο μάλιστα να μπαίνει και στο διοικητικό σχήμα.
Την παρουσίαση των σχεδίων της νέας ομάδος έκανε ο αθλητικογράφος (υπ. Τύπου) Γ. Χατζηχρήστος , ενώ μίλησε ο όλο το Δ.Σ. της ομάδος που ανάλυσαν τα πλάνα τους . Μάλιστα έντονο ήταν το χειροκρότημα όταν πήραν το λόγο ο πρόεδρος κ. Δανιήλίδης που καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος όπως και οι αναπληρωτής πρόεδρος κ Πανίδης και τα υπόλοιπα μέλη ο κ Νικολαΐδης ο κ Λαζόπουλος και ο κ. Φουντουκίδης που αποτελούν το Δ.Σ. του συλλόγου. 

Ανακοινώθηκε επίσης όλο το Τεχνικό τημ που αποτελείτε από τους Δημήτρη Τομπάζη προπονητή, Μάκη Γαζόπουλο Γυμναστή, Στέργιο Κιουρκα Τεχνικό διευθυντή και Γρηγορόπουλο προπονητή τερματοφυλάκων.

Απο σήμερα θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις για τις πρώτες μεταγραφές , αναμένεται μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας το ρόστερ να είναι υπέρ πλήρες και πολύ ανταγωνιστικό.



Α.Σ. (f.C.) ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Ανακοίνωσε Γρηγορόπουλο


Η διοίκηση του Α.Σ (F.C,).ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Διονύση Γρηγορόπουλο , ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και θα εκτελεί χρεη προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας.

Η προσθήκη του κ Διονύσης Γρηγορόπουλο στο τεχνικό επιτελείο αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση της διοίκησης Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , καθώς πρόκειται για έναν από τους πλέον ελπιδοφόρους προπονητές τερματοφυλάκων Ελλάδα και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη πλούσιες εμπειρίες

Ο κ. Διονύσης Γρηγορόπουλος υπήρξε προπονητής τερματοφυλάκων στην Αναγέννηση Γιαννιτσών,στη Ζάκυνθο,στη Ναουσα ,στην Αλεξάνδρεια,στην Κ20 Βέροιας και σε άλλες ομάδες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *