Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΑΣ Γιαννιτσά

Πήρε και Γιώργο Κύρου ο Α.Σ. Γιαννιτσά


Ακόμα μια πολύ σημαντική ενίσχυση στην θέση νούμερο ένα (τερματοφύλακα) έκανε ο νεοφώτιστος Α.Σ. Γιαννιτσά για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Πρόκειται για την απόκτηση του νεαρού και εξαιρετικού τερματοφύλακα Γιώργου Κύρου, που στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΠΑΟ Κουφαλίων.
Ο συγκεκριμένος πορτιέρο που γεννήθηκε στις 1/7/1993 κατάγεται από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες Γ’ εθνικής με γεμάτες αγωνιστικές χρονιές. Προηγούμενοι σταθμοί στην καριέρα του οι ομάδες Ν. Αγκαθιάς, Αλεξάνδρεια (Δ’ εθνική), Νάουσα (Γ’ εθνική),Μακροχώρι(Γ’ εθνική) Αιγινιακός, Αριστοτέλη Καταχά και στα Κουφάλια 2 χρόνια.
Ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε δήλωσε ικανοποιημένος από την μεταγραφή του στην ομάδα, και ότι είναι πρόκληση γι´ αυτόν να παίξει σε μια μεγάλη πόλη και μια νέα ομάδα που διψάει για καλό ποδόσφαιρο και διακρίσεις, ενώ υπόσχεται τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Η ομάδα αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινώσει 5 παίκτες πρώτης γραμμής, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδος ένα πολύ μεγάλο όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας.


Α.Σ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ :Πήρε και τον Ρέις πάει για μεγάλο όνομα.


Ακόμα μια μεταγραφή ουσίας πραγματοποίησε ο νεοφώτιστος Α.Σ. Γιαννιτσά, που απόκτησε έναν από τους καλύτερους παίκτες της περσινής Α'1 Πέλλας, τον αμυντικό Ρέις Σέρα.

Ο νεαρός παίκτης που έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με επιτυχία, με τη φανέλα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, πέρυσι αγωνιζόταν στην Δόξα Μαυροβουνίου, ενώ στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα του Ηρακλή Άσπρου, Μ.Αλ.Εσωβάλτων κ.α

Η Διοίκηση του Α.Σ. κινείται πάνω σε συγκεκριμένους στόχους και τις επόμενες μέρες, αναμένεται να κλείσουν 9 με 10 παίκτες. Για τους συγκεκριμένους παίκτες, υπάρχει προφορική συμφωνία με τους περισσότερους, μάλιστα οι 4 από αυτούς πολύ "βαριά" ονόματα για την κατηγορία που θα προκαλέσουν ιδιαίτερη αίσθηση.

Ήδη ξεκίνησε η πώληση των καρτών διαρκείας του συλλόγου με την τιμή τους για την σκεπαστή κερκίδα να είναι στα 80 ευρώ, η μέχρι στιγμής μεγάλη ζήτηση, χαροποιεί τους διοικούντες , βλέποντας την αγάπη και την απήχηση που έχει η ομάδα Α.Σ. Γιαννιτσά, στην μεγαλύτερη πόλη του νομού τα Γιαννιτσά. 

Μην ξεχνάμε άλλωστε και το σύνθημα της νέας ομάδος που είναι ξεκάθαρο, ότι θέλει να προβάλει και να εκφράζει ποδοσφαιρικά ολόκληρο τον Δήμο Πέλλας και τα Γιαννιτσά.

Αθανασιάδης και Ρέκος οι 2 νέες προσθήκες


Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ:Αθανασιάδης και Ρέκος οι 2 νέες προσθήκες.

Ακόμα 2 μεταγραφές πρόσθεσε στο ράστερ του ο Α.Σ. Γιαννιτσά, με παίκτες ποιοτικούς , ταλαντούχους και ελπιδοφόρους.Ο Α.Σ. Γιαννιτσά κατάφερε και έκλεισε τους Αλέξανδρο Αθανασίαδη και Γιάννη Ρέκο, ενισχύοντας και άλλο το ρόστερ του.

Ποιοι όμως είναι οι 2 νέες μεταγραφές του Α.Σ. Γιαννιτσα;

Αλέξανδρος Αθανασίαδης: Γεννήθηκε στην Βέροια 20-11-1997 και από μικρή ηλικία ξεχώρισε ποδοσφαιρικά, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει δεκάδες συμμετοχές στην Γ´εθνική κατηγορία, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ενω έπαιξε και ένα χρόνο στο Εξωτερικό (Σουηδία) Γ´ εθνική στην North. Ο Αθανασιάδης αποτελεί ένα αξιόλογο ποδοσφαιρικό ταλέντο της Ημαθίας, με αρκετές ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Πέρσι είχε γεμάτη χρονιά με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.
Προηγούμενες ομάδες του το Μακροχώρι(Γ´ εθνική), Λευκάδια(Γ´ εθική), Φωκικός, North, Επισκοπή και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Αποτέλεσε βασικό μέλος της μεικτής Ημαθίας.

Γιάννης Ρέκος: Γεννήθηκε στην Πέλλα στις 30-7-99, και χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα 2 πόδια, πέρσι στο πρωτάθλημα της Α´1 Πέλλας με τα χρώματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πέλλας ανακηρύχθηκε 2ος σκόρερ με 20 γκολ (πίσω απο Καραδήμο που επίσης ανήκει στην ομάδα), Παρά το νεαρό τις ηλικίας δείχνει ιδιαίτερα ικανός στο σκοράρισμα και αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού μας.
ο Γιάννης πριν την Πέλλας ήταν στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών όπου ανακηρύχθηκε και πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΝ Μακεδονίας και της Πέλλας όπου μετείχε η ομάδα. Ήταν μέλος της Μεικτής Πέλλας.

Ο Α.Σ. Γιαννιτσά καλωσορίζει, τους 2 παίκτες στην μεγάλη οικογένεια του και τους εύχεται, τα καλύτερα ποδοσφαιρικά, με τη νέα τους ομάδα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *