Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Ανεβάζουν καθημερινά τους ρυθμούς οι ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού

Πριν από την χθεσινή προπόνηση οι Πράσινοι υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Δαρδανελιωτη ολοκλήρωσαν τα τεστ δύναμης και αλτικότητας.


Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, καθώς το πρώτο κομμάτι που δουλεύει η τεχνική ηγεσία σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης. 

Όλοι οι παίκτες δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό με τους καινούργιους να δείχνουν να προσαρμόζονται εύκολα στο νέο τους περιβάλλον.Για αύριο Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση ενώ λίγο νωρίτερα θα ακολουθήσει φωτογράφιση των ποδοσφαιριστών για τις ανάγκες των social media καθώς και του δεύτερου φύλλου του ΤΡΙΑΙΝΟΦΟΡΟΥ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *