Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Τα νέα του Εδεσσαϊκού

ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
Έτοιμα να υποδεχτούν τους ποδοσφαιριστές του Εδεσσαικού είναι τα αποδυτήρια του Φόρης Γεντζής, για την επίσημη πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιουλίου.Τις τελευταίες ημέρες ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστος Πόζαρλης μαζί με τον νέο φροντιστή του Εδεσσαικού Τρύφων Καραπατάκη εργάστηκαν σκληρά,κατάφέρνοντας να βγάλουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.



O ΝΑΣΟΣ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ
Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Νάσου Τσιάκαλου.Ο νεαρός αριστεροπόδαρος επιθετικός έχει γεννηθεί στις 5 Μαρτίου του 2001 και αποτελεί από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού και όχι μόνο.Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από το Πάικο Γουμένισσας από όπου και κατάγεται.Ακολούθησε η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών ενώ πέρσυ αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ο Νάσος στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr δήλωσε : Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Εδεσσαικό.Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Πέτρο Πασσαλή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.Είμαι απολύτως σίγουρος πως έχω κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον μου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *