Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Το πανηγύρι της Χρυσής [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τα πανηγύρια...!
Η ελληνική ύπαιθρος ακόμα τα τιμά και τα γιορτάζει..! Ετσι και στην περιοχή μας, την Αλμωπία, όλο το καλοκαίρι τα χωριά μας τιμούν τον κατά τόπο Άγιο με ένα γλέντι..! 
Στις 14 Αυγούστου, παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου,στο χωριό Χρυσή εδώ και χρόνια διοργανώνεται ένα μεγάλο πανηγύρι από τον τοπικό σύλλογο "Το Κάστρο" με μεγάλη συμμετοχή από τους πολίτες της επαρχίας μας , μίας και η εκκλησία του χωριού που είναι στο όνομα της Παναγίας είναι ιδιαίτερα αγαπητή από τους πιστούς..!! 
Το inpozar παρών σε όλες τις εκδηλώσεις της επαρχίας, σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε μια γεύση έστω από τις οθόνες σας από αυτή την βραδιά....! 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *