Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Ευχαριστήρια Επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών

Το διοικητικό συμβούλιο της Ευξείνου λέσχης Γιαννιτσών ευχαριστεί όλο τον κόσμο που έδωσε το παρόν του , στης διήμερες εορταστικές εκδηλώσειςΑυγουστιάτικα 2018 στις

24 και 25 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του 8ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών .

Επίσης , ευχαριστεί δημόσια και όλους τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων του οικισμού μας καθώς και όλους τους επιχειρηματίες που ενίσχυσαν οικονομικά το σύλλογο μας προσφέροντας τον οβολό τους , παρόλη την στενότητα των εποχών .

Ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο κο Γρηγόριο Στάμκο με τους Αντιδημάρχους της πόλης μας (που η έμπρακτη βοήθεια τους ήταν άξια σεβασμού και επισήμανσης) καθώς και τον Διευθυντή του Σχολείου κο Στέλιο Παντουβάκη που από την πρώτη στιγμή στήριξε την προσπάθεια μας

Ένα μεγάλο όμως ευχαριστώ και πολλά - πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά του συλλόγου μας που εργάστηκαν νυχθημερόν για την ομολογούμενη επιτυχία της εορταστικής αυτής εκδήλωσης .



Για το Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών



Ο πρόεδρος

Φωτιάδης Ευστάθιος

Ο αντιπρόεδρος

Σειτανίδης Παναγιώτης

Ο γραμματέας

Σειτανίδης Γρηγόριος

Ο Υπ. τύπου και επικοινωνιών

Αβραμίδης Δημήτριος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *