Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Ο Δημήτρης Πασσαλής στον Εδεσσαϊκό

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πασσαλή ,με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την ΠΑΕ Ξάνθη.

Ο 17χρονος (6/9/2001) κεντρικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών όπου και αποτέλεσε σημαντικό "όπλο" στην πορεία της ομάδας.Τα κατορθώματα του δεν άφησαν ασυγκίνητους τους ανθρώπους της Ξάνθης όπου και τον απόκτησαν.Την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε ως βασικός και αναντικατάσταστος σε όλα τα παιχνίδια της Κ17 της ακριτικής ομάδας.

Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις ο Δημήτρης μας είπε : Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Εδεσσαικό.Είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία.Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές και από την πλευρά μου θα παλέψω για το καλύτερο.Μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα,θα δώσουμε την δική μας μάχη με μοναδικό σκοπό την επίτευξη του στόχου μας.

Ο Εδεσσαϊκός τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *