Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Φ.Ο. Αριδαίας Βόλεϊ: Συνεργασία με Γιάννη Παντακίδη

Φ.Ο. Αριδαίας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον πρώην παίκτη βόλεϊ και αρχηγό του ΠΑΟΚ Γιάννη Παντακίδη, ως προπονητή στις ακαδημίες βόλεϊ του συλλόγου μας. 
Θεωρούμε πολύ σημαντικό το γεγονός πως ένας αθλητής με τις επιτυχίες και το ήθος του Γιάννη Παντακίδη αποδέχεται την πρότασή μας στα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας, τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας και του ευχόμαστε ολόψυχα πολλές επιτυχίες με τη νέα του ιδιότητα!

Ο Γιάννης Παντακίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αριστοτέλη Σκύδρας και το 2006 πήρε μεταγραφή στην ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε ουσιαστικά σε όλη του την καριέρα, με μοναδικό διάλειμμα τη σεζόν 2011-2012 που φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας (2015, 2016, 2017) και δύο κύπελλα (2015, 2018). 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σύλλογο του Μίλωνα Γιαννιτσών και ιδιαίτερα την Δώρα Συλλέκτη για την καταλυτική βοήθεια στην υλοποίηση αυτής της συμφωνίας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Χασάπη, τον προπονητή με τον οποίο πριν από δύο χρόνια δημιουργήσαμε την ακαδημία βόλεϊ του ΦΟΑ, τόσο για την άψογη συνεργασία όσο και για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε με σκοπό την πρόοδο των αθλητριών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *