Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Συμμέτοχη του Μ.Χ.Σ. "Οι Πρόμαχοι" στο συλλαλητήριο έξω από το Βελλίδειο με δωρεάν λεωφορείο για όλους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού και Χορευτικού Συλλόγου Προμάχων "Οι Πρόμαχοι", μετά από ομόφωνη απόφαση του θα διαθέσει ένα λεωφορείο με δαπάνη του συλλόγου για την μετακίνηση ατόμων στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη της Θεσσαλονίκης έξω από το Βελλίδειο Πνευματικό Κέντρο στις 8 Σεπτεμβρίου 2018. Εκεί ο Ελληνικός λαός θα δείξει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εξωτερικών Νικόλας Κοτζιάς, ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος, το σύνολο του Υπουργικού Συμβουλίου και όσοι πολιτικοί στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στην Θεσσαλονίκη και στην Μακεδονία.

Οι έγγραφες θα πραγματοποιούνται από τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου μας κ. Τσαμπούρη Γιώργο (6976986994) η με μια απλή αποστολή μηνύματος στη σελίδας μας στο facebook, δίνοντας μας το ονοματεπώνυμο σας και το τηλέφωνο σας.

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την πλατεία των Προμάχων στις 16:00.

(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από την ημερομηνία κράτησης)

#Πολιτισμός#Παράδοση#Ιστορία#Πρόμαχοι

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *