Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Τον Αύγουστο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Σκύδρα

Από τις 22 έως τις 28 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Σκύδρα όπου θα διεξαχθεί η 4η Εμποροπανανηγυρη Σκύδρας. Ένας θεσμός που ξεκίνησε δειλά δειλά αλλά τήνει να καθιερωθεί στην συνείδηση των πολιτών και των επισκεπτών. Η φιλόξενη Σκυδρα, σημείο συνάντησης ανθρωπινων σχέσεων,πολιτισμού,αθλητισμού, παράδοσης, ανάπτυξης !

Φθηνές αγορές, καλό φαγητό, Luna park,δωρεάν διανομή ροδάκινων και παραδοσιακής μαρμελάδας ροδάκινου, μουσικές και αθλητικές βραδιές, διασκέδαση και χορός!
Από 22 έως 28 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Σκύδρα!


Το κάλεσμα είναι ανοικτό προς όλους και φυσικά καλοδεχούμενοι για μερικές ώρες και μέρες ξενοιασιάς μακριά από τα προβλήματα και φυσικά κοντά στους συλλόγους γνωρίζοντας από κοντά το μωσαϊκό της Σκύδρας μέσα από τους χορούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *