Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-1 (2-4 πεν.) Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου ο Μακεδονικός Έδεσσας, παρά την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Όρμας, καθώς αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι βυσσινί έβγαλαν στο γήπεδο πολλά θετικά στοιχεία δεδομένου ότι η προετοιμασία άρχισε μόλις πριν 10 ημέρες, είχαν ουσία στο παιχνίδι τους με πολλά τρεξίματα, τακτική συγκρότηση και πληθώρα επιλογών, και έδειξαν ότι φέτος θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για όποιον βρεθεί απέναντί τους.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν περιορισμένες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και του πρέσινγκ που εφάρμοσαν και οι 2 ομάδες.
Στο 25' ο Σαμαράς για την Όρμα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος του Ροδίντση αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε σε δεύτερη φάση.
Στο 32' ο Γάτσης με μακρινό σουτ-τάκλιν προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά αυτός μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
Στο 38' μετά από κόρνερ του Καλογιάννη ο Σκούλης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα.
Στο 44' οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν όμορφα την μπάλα από δεξιά και έβγαλαν σέντρα, στην πορεία της οποίας βρέθηκε ο Σαμαράς που έκανε το 0-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς πιο θεαματικό με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.
Στο 47' ο Καραγιάννης έκανε κούρσα από αριστερά, έβγαλε παράλληλη σέντρα στην μικρή περιοχή, αλλά ο νεοεισελθών Τότλης δεν μπόρεσε να βρει καλά την μπάλα υπό την πίεση των αμυντικών.
Στο 50' ο Προμογιάννης έβγαλε στον Τότλη, αυτός έδωσε παράλληλα στον Κιουρτζίδη και ο τελευταίος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μάλλον εσφαλμένα ως οφσάιντ.
Στο 55' ο Σαμαράς για τους φιλοξενούμενους εκμεταλλεύτηκε αδυναμία των αμυντικών να απομακρύνουν και από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Στο 72' βαθιά μπαλιά του Μπουρδάνη πέρασε λίγο πάνω από το κεφάλι του Καραγιάννη.
Στο 88' πάλι ο Μπουρδάνης έβγαλε σέντρα και ο Τότλης αυτή την φορά δεν αστόχησε κάνοντας το 1-1. 

Ο αγώνας θα μπορούσε να είχε τελειώσει στο 90'+1' όταν ο Καλογιάννης έστρωσε ωραία στον Τότλη αλλά το σουτ του τελευταίου απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. 

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση όπου η κούραση, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, δεν επέτρεψε κάτι περισσότερο και μοιραία το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί οι φιλοξενούμενοι όντας ψυχραιμότεροι κατάφεραν και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Η διακύμανση του σκορ στα πέναλτι: 

0-1 Όρμα
1-1 (Μπορδάνης)
1-2 Όρμα
2-2 (Τότλης)
2-3 Όρμα
2-3 Χαμένο από Καλογιάννη - Απόκρουση
2-3 Απόκρουση Ροδίντση
2-3 Χαμένο από Γάτση - Απόκρουση
2-3 Όρμα 

(δεν εκτελέστηκε το τελευταίο για τον Μακεδονικό) 
 
Για τον Μακεδονικό Έδεσσας: (Ουζούνης) Ροδίντσης, Σουλιώτης, Σκούλης, Κιουρτζίδης Β., Γάτσης, Καραγιάννης, Πέτκος (75' Μητσόπουλος), Προμογιάννης Ν. (55' Μπουρδάνης), Γιαγιόγλου (46' Τότλης), Καλογιάννης, Παπαδόπουλος (80' Μακρίδης).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *