Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Οριστικό: Αυτές είναι οι πέντε τηλεοπτικές άδειες

Οριστικοί δικαιούχοι άδειας για τα επόμενα δέκα χρόνια είναι ο ΣΚΑΪ, το Star , ο Alpha, ο ΑΝΤ1 TV και το Epsilon.

Η κάλυψη της πρώτης δόσης των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ θα γίνει, όπως αναφέρει το ΕΣΡ με ίδιους πόρους των σταθμών.

Η απόφαση του ΕΣΡ

Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου, συνήλθε στον συνήθη γι’ αυτό τόπο την Τετάρτη 5.9.2018 και ώρα 10:00 προκειμένου να συζητήσει επί του κατωτέρω θέματος. Συγκροτήθηκε από τους: Αθανάσιο Κουτρομάνο, πρόεδρο, Ξενοφώντα Μορώνη, αντιπρόεδρο, και τα μέλη Δήμητρα Παπαδοπούλου, Καλλιόπη Διαμαντάκου, Νικόλαο Κιάο, Ευαγγελία Μήτρου, Γιώργο Πλειό και Γεώργιο Σαρειδάκη. Απουσιάζει το μέλος Βασίλειος Καραποστόλης, ο οποίος είχε κληθεί νομίμως. Χρέη γραμματέως εκτέλεσε η Αναστασία Μαραζίδου, υπάλληλος του ΕΣΡ. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η σύνταξη του οριστικού καταλόγου των δικαιούχων για τη χορήγηση άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 4339/2015 και το Στοιχείο 7.1 της Προκήρυξης 1/2017 του ΕΣΡ.

Εκλήθησαν και ανέπτυξαν τις απόψεις τους όλοι οι Ειδικοί Επιστήμονες- Εισηγητές, οι οποίοι χειρίζονταν τους φακέλους των υποψηφίων που ανακηρύχθηκαν οριστικοί προεπιλεγέντες με τις με αριθμό 63/2018 και 65/2018 αποφάσεις του ΕΣΡ. Στην συνέχεια, οι Εισηγητές αποχώρησαν και η Ολομέλεια ύστερα από συζήτηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *