Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Απίστευτη Αλβανική προπαγάνδα: «Το ελληνικό έθνος είναι αλβανικό» [ΒΙΝΤΕΟ]

Σάλο προκάλεσε εκ νέου η Αλβανίδα ιστορικός Έλενα Κοτσάκι η οποία σε τηλεοπτική της συνέντευξη ανέφερε ότι «το ελληνικό έθνος είναι αλβανικό έθνος. Η Ελλάδα προέρχεται από την Αλβανία».


Νέα προπαγάνδα αλυτρωτισμού από την Αλβανίδα ιστορικό Έλενα Κοτσάκι καθώς σε τηλεοπτική συνέντευξη ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το ελληνικό έθνος είναι αλβανικό έθνος. Η Ελλάδα προέρχεται από την Αλβανία».

Η ιστορικός της γειτονικής χώρας είχε προκαλέσει ξανά σάλο πριν από λίγες ημέρες όταν είχε πει πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν Έλληνες. Αυτήν τη φορά ισχυρίστηκε ότι στην ελληνική επικράτεια ζουν μόνο οι Αλβανοί και οι πρόγονοι τους από τα χρόνια του Τρωικού πολέμου.

Δείτε το βίντεο:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *