Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Πρόγραμμα εορτασμού επετείου απαλευθέρωσης της Σκύδρας από τον τουρκικό ζυγό στις 17 Οκτωβρίου 1912

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμμετοχή σας τις εκδηλώσεις του επετειακού εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης της Σκύδρας από τον τουρκικό ζυγό, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

- Ώρα 10:00΄, Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας.

- Ώρα 10:15΄, Εκφώνηση ομιλίας για το ιστορικό της ημέρας από τον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου Σκύδρας κ. Σταύρο Καραβίτη.

- Ώρα 10:30΄, Τρισάγιο στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τη Δήμαρχο Σκύδρας και τον Στρατηγό – Διοικητή ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.

- Ώρα 10:40΄, Εθνικός Ύμνος.

- Ώρα 10: 55΄, Δεξίωση στο Δημαρχείο Σκύδρας.

Τα Σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας (1 ο και 2 ο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο Σκύδρας) καλούνται να παραστούν με τη σημαία και το σύνολο των μαθητών τους.

Οι υπόλοιπες Σχολικές Μονάδες του Δήμου Σκύδρας Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης (πλην των Νηπιαγωγείων) καλούνται να παραστούν στη δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνων με τους παραστάτες και τη σημαία.

Τα καταστήματα της Σκύδρας μετά από συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Σκύδρας, θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 17 -10-18 το πρωί από τις 08:00΄ ως τις 11:00΄.

Ο σημαιοστολισμός θα είναι γενικός, καθώς και η φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 16ης και 17ης Οκτωβρίου 2018.


Η Δήμαρχος Σκύδρας
Αικατερίνη Ιγνατιάδου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *