Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημάρχου του Στάθη Καστερίδη στο Δήμο Πέλλας

Αλλάζει σελίδα τον Μάιο του 2019 ο Δήμος Πέλλας.


Έχω την τιμή να καταθέσω την υποψηφιότητα μου για Δήμαρχος ενώπιον των πολιτών του Δήμου Πέλλας.


Σε αυτές τις εκλογές στο δήμο Πέλλας,

Χρειαζόμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θα μπορεί να διοικήσει το δήμο δρώντας συλλογικά και ακούγοντας τον πολίτη.

Θέλουμε μια δημοτική ομάδα που θα αντλεί τη δύναμή της από την κοινωνία.

Χρειαζόμαστε να ξαναγεννηθεί η ελπίδα και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Θέλουμε ισόρροπη ανάπτυξη σε κάθε γωνιά του δήμου Πέλλας και ουσιαστική διαχείριση των προτάσεων που θα προσφέρουν πνοή και δημιουργικότητα στους συνδημότες μας.

Στις εκλογές της αυτοδιοίκησης του 2014 διεκδικήσαμε τον Δήμο Πέλλας ως ανεξάρτητος συνδυασμός συγκεντρώνοντας το ποσοστό 20,6 %.

Αυτή η παρακαταθήκη, μας δεσμεύει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέσα

από ένα πιο πλατύ και ευρύτερο συναινετικό δημοκρατικό ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές του 2019, το οποίο θα εκπροσωπεί όλους τους κατοίκους.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, έχει ανάγκη ο τόπος μας, μια διοίκηση με συλλογικότητα στις αποφάσεις και όχι διοίκηση ενός ανδρός. Διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ανεξάρτητη, Δημοκρατική, με κατοχυρωμένο το δημοτικό και κοινωνικό χαρακτήρα της με την συμμετοχή των πολιτών στο επίκεντρο.

Η αδιαφορία, η στασιμότητα και η εγκατάλειψη του Δήμου Πέλλας είναι ορατή.

Η εικόνα του Δήμου έχει υποβαθμιστεί στο σύνολό της. Ο πολίτης καθημερινά βιώνει την αδιαφορία της εξουσίας, η οποία αντιμετωπίζει με απαξίωση κάθε αίτημά του.

Οραματιζόμαστε ένα Δήμο που η συμμετοχή των πολιτών σε κάθε επίπεδο θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Θεσπίζουμε κανόνες δεοντολογίας και κοινωνικής λογοδοσίας για όσους αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης με το Δήμο και διαχειριστικό έλεγχο.

Στηρίζουμε πρωτοβουλίες για την αλληλεγγύη και την κοινωνική οικονομία για να στηρίξουμε τους άνεργους δημότες.

Προωθούμε πρωτοβουλίες συνεργασίας, με έμφαση σε παραγωγικούς τομείς. Αναβαθμίζουμε τα μέσα για να ανακτήσουν τα άτομα με αναπηρία (ΑμΕΑ) όλα τα δικαιώματά τους. Στηρίζουμε και ενισχύουμε την υγεία, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον Αγροτικό τομέα, τον εθελοντισμό. Προωθούμε την οικολογική και Περιβαλλοντολογική Αναβάθμιση.

Στόχος μας είναι μια Ριζοσπαστική και Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική πολιτική που θα έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο. Γινόμαστε συνοδοιπόροι για να αλλάξουμε τις πόλεις και τα χωριά μας και να δώσουμε ρόλο στο Δήμο Πέλλας.

Καλούμε όλους τους πολίτες να σταθούν στο πλάι μας για να συνδιαμορφώσουμε το αύριο του τόπου μας, το αύριο των παιδιών μας.

Σκοπός μας είναι μαζί να διαμορφώσουμε ένα Δήμο, για όλους, προοδευτικό, λειτουργικό και αναπτυξιακό τόσο στο κέντρο όσο και στις Κοινότητες.

Συνδημότισσες και συνδημότες σας καλούμε να πάρουμε όλοι μαζί, την υπόθεση του Δήμου στα χέρια μας. Στην προσπάθειά μας αυτή σας καλούμε να συμμετέχετε στηρίζοντας την πορεία αυτή με το ψηφοδέλτιο της Ελπίδας, της Νίκης, της Ανατροπής, στην εκλογική Αναμέτρηση του Μαΐου 2019.

Δεσμευόμαστε ότι η ΝΙΚΗ του συνδυασμού θα είναι νίκη όλων χωρίς αποκλεισμούς.

Συνεχίζουμε γιατί μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας.

Η παράταξή μας σύντομα θα ανακοινώσει ευρύτερες συμμετοχές στο ενωτικό ψηφοδέλτιο της.


Με τιμή

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας για το 2019.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *