Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Αρχάγγελο, Κωνσταντία και Χρυσή

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ Δ.Ε. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ 8/2017
ΣΑΤΑ 2017
ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ
ΔΑΠΑΝΗ 40.000 €


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στις τοπικές κοινότητες Αρχαγγέλου, Κωνσταντίας και Χρυσής της Δ.Ε. Εξαπλατάνου.

Στην τοπική κοινότητα Αρχαγγέλου έγιναν παρεμβάσεις καθαίρεσης πλακοστρώσεων δαπέδων σε τμήμα της υφιστάμενης οδού στο κέντρο του οικισμού σε μήκος 200 μ και 4 μ πλάτος.

Έγινε οριοθέτηση με κυβόλιθους και στρώθηκε ο δρόμος με άσφαλτο, καθιστώντας την κυκλοφορία ασφαλή.

Στις τοπικές κοινότητες Κωνσταντίας και Χρυσής έγιναν παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο με κατασκευή ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας σε μήκος 185 μ. και πλάτους 3,5 μ. και 50 μ μήκος και 3.5 μ πλάτος αντίστοιχα.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας για την Τοπική Κοινότητα Αρχαγγέλου θα υπάρξει και δεύτερη παρέμβαση, για να ολοκληρωθεί ο δρόμος, που παρουσιάζει πολλά προβλήματα και είναι επικίνδυνος για την κυκλοφορία (Αρ.Μελέτης 6/2018).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *