Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Ισορροπίες σε τεντωμένο σκοινί για την δημοτική αρχή του Γρ. Στάμκου

Σε τεντωμένο σκοινί κινείται πλέον η δημοτική αρχή του Γρήγορη Στάμκου μετά τις τελευταίες αλλαγές στους αντιδημάρχους. Για άλλη μια φορά λοιπόν ο Δήμαρχος πραγματοποίησε αλλαγές δεχόμενος σαφώς πιέσεις για αξιοποίηση από στελέχη του. Βέβαια το γεγονός ότι πλέον έχει χαθεί ο προγραμματισμός και οι αλλαγές γίνονται όταν οι γκρίνιες και οι πιέσεις είναι αφόρητες αποτελεί συνήθη τακτική. Μάλιστα οι καλά γνωρίζοντες δεν αποκλείουν νέες αλλαγές καθώς τονίζουν ότι ο Δήμαρχος θα μας συνηθίζει κάθε μήνα να αλλάζει αντιδημάρχους. Πλέον από την 1η Οκτωβρίου και πάλι με απόφαση που αναρτήθηκε στην διαύγεια πραγματοποίησε νέες αλλαγές. Πλέον ακόμη και αυτοί που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στον Δήμο έχουν χάσει τον λογαριασμό. Φαίνεται μάλιστα ότι και στον Δήμο Πέλλας έχουν χάσει την μπάλα καθώς μετά από τόσες αλλαγές δεν ενημερώνουν το σάιτ του Δήμου που έχει ακόμη τους αντιδημάρχους της παλαιότερης απόφασης.


Πλέον οι αντιδήμαρχοι έχουν διαμορφωθεί ως ακόλουθα: 

α) Βαλνάρη Νικόλαο
β) Μπαλτζίδη Κωνσταντίνο
γ) Παναγιωτίδη Μιχαήλ
δ) Τοπάλογλου Στέφανο
ε) Επιτροπάκη Αθανάσιο
στ) Κουτσοκώστα Ζωή
ζ) Ανδρεάδη Γεώργιο


Πλέον οι αρμοδιότητες τους είναι οι ακόλουθες: Για τον νέο αντιδήμαρχο Νίκο Βάρναλη χωρικός αντιδήμαρχος Γιαννιτσών και διοικητικών υπηρεσιών. Για τον Κώστα Μπαλτίδη χωρικός αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης και πληροφορικής-επικοινωνίας. Για τον Μιχάλη Παναγιωτίδη αντιδήμαρχος Μεγάλου Αλεξάνδρου και παιδείας-πολιτισμού-Αθλητισμού. Για τον Στέφανο Τοπάλογλου αντιδήμαρχος Κύρρου και αγροτικής ανάπτυξης. Για τον Θανάση Επιτροπάκη αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Πέλλας και τεχνικών υπηρεσιών. Για την Ζωή Κουτσοκώστα αντιδήμαρχο Οικονομικών και τέλος για τον Γιώργο Ανδρεάδη αντιδήμαρχο καθαριότητας. 

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητές του ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Κουτσοκώστα Ζωή. Όταν η ανωτέρω Αντιδήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τις αρμοδιότητές του ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Βαλνάρης Νικόλαος . Όταν ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τις αρμοδιότητές του ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος. Με άλλη απόφαση του ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος Αναθέτει στον Στεργιούλα Δημήτριο ως εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο την εποπτεία και τον συντονισμό των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε Διοικητικά Θέματα και θέματα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, στα όρια της δημοτικής ενότητας Πέλλας. Επίσης, του αναθέτει τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων, καθώς και τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής. Για την εκτέλεση των ανωτέρω καθηκόντων δεν καταβάλλεται αποζημίωση. Η παρούσα ισχύει από 05-10-2018 και μέχρι την κατάργησή ή ανάκλησή της. Η παρούσα να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων, να αναρτηθεί στο διαδίκτυο, να δημοσιευθεί σε μια εφημερίδα του Νομού Πέλλας και να κοινοποιηθεί στον ενδιαφερόμενο και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου

Γκρίνιες

Πολλές είναι οι γκρίνιες που ακούγονται μέσα στον συνδυασμό του Γρηγόρη Στάμκου που δεν αποκλείεται να γίνουν κραυγές στο επόμενο διάστημα και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές. Πλέον κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αρχίσει να δυσφορούν γιατί θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί καθώς έχουν ασκήσει λιγότερο χρόνο διοίκηση σχετικά με άλλους. Μάλιστα στα πηγαδάκια έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για άξιους και ανάξιους δημοτικούς συμβούλους που δεν έχουν ικανότητες διοίκησης σύμφωνα με τα προσόντα που επιζητεί η διοίκηση. Άλλη μια φήμη που έχει βγει αναφέρει ότι όσοι δημοτικοί σύμβουλοι εξέφρασαν την δυσφορία τους σε υψηλά κλιμάκια και την μη αξιοποίηση τους, εισέπραξαν την απάντηση ότι ο συνδυασμός του κου Στάμκου μπορεί να μην έχει κάνει σύμβαση με τη νίκη, εντούτοις υπάρχει μια σιγουριά και ότι θα αξιοποιηθούν στην επόμενη δημοτική περίοδο. Αυτή βέβαια η φράση δείχνει σαφώς αλαζονεία, χαρακτηριστικό δημοτικών αρχών που μένουν για πολλά χρόνια στην εξουσία. 


απο το meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *