Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΑΣΚΕΜ: Πάνθηρες - Ίκαροι Γιαννιτσών 50-70

Οι Ίκαροι Γιαννιτσών κέρδισαν με 70-50 τους ΓΑΣΠ Πάνθηρες, στο Β’ Δημοτικό αθλητικό κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι Ίκαροι απειλήθηκαν στην αρχή του ματς από τους Πάνθηρες μένοντας λίγο πίσω στο σκορ, αλλά από το ξεκίνημα της 2ης περιόδου και μετά έβγαλαν στο παρκέ τόσο την ποιότητα όσο και την εμπειρία τους, φτάνοντας σε μια εύκολη και δίκαιη νίκη γι αυτούς αυξάνοντας το σερί τους στην 4η συνεχόμενη νίκη.

Αμφίρροπο ήταν το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ (11-10). Στην συνέχεια οι Ίκαροι από ασυνεννοησία στην άμυνα αλλά και από ευστοχία των Πανθήρων βρέθηκαν στο τέλος της περιόδου να είναι πίσω στο σκορ 19-13.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Ίκαροι Γιαννιτσών κράτησαν τους Πάνθηρες χωρίς σκορ στα πρώτα 2’ 51’’ και μείωσαν σε 19-17 και προσπέρασαν στο σκορ 21-22, με την συμπλήρωση τεσσάρων λεπτών αγώνα. Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες συμβάδισαν στο σκορ με τους Ίκαρους Γιαννιτσών να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενοι με βραχεία κεφαλή (26-27).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λούση Λάκη με πολύ καλή άμυνα κατάφεραν να κρατήσουν τους Πάνθηρες χωρίς σκορ για 4’ 39’’, σημειώνοντας οκτώ πόντους και ξεφεύγοντας με 26-35. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έπειτα από τάιμ άουτ βρήκαν κάποιες λύσεις ωστόσο ένα επιμέρους 2-9 στα τελευταία δύο λεπτά της περιόδου διαμόρφωσε το 35-50.

Έχοντας και την ψυχολογία πλέον με το μέρος τους, οι Ίκαροι Γιαννιτσών έφτασαν την διαφορά στους είκοσι πόντους 38-58 στα πρώτα δυόμιση λεπτά του τέταρτου δεκαλέπτου, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 50-70.
Διαιτητεές: Χρυσάφης Στ.- Τοπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 19-13, 26-27, 35-50, 50-70

ΓΑΣΠ Πάνθηρες (Χρυσίδης): Πολυχρόνης 9(1), Κωνσταντόπουλος, Μπούσμπουρας 10(2), Αδαμόπουλος 4, Γκαβοτάσιος 5(1), Ψαρρού 5(1), Λόγυρος 7(2), Χρυσάφης, Μαντζόλης 2, Σταυριανίδης 4, Κούτσικας 4

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Λούσης): Χαραλαμπίδης, Ελευθεριάδης 18(1), Μπογδάνης 15(2), Μαυρόπουλος, Πολυχρονίδης 3(1), Στόγιος 4, Καρυπίδης 2, Υφαντίδης 16(1), Βασιλειάδης 12(1)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *