Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Σημαντικές παρεμβάσεις καθημερινότητας

Το εργοτάξιο του Δήμου μας με τους εργαζόμενους των οκτάμηνων, μαζί με τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Στέφανο Αβραμίκα, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία, όπου υπάρχουν προβλήματα.

Στόχος μας, να βελτιώνουμε συνεχώς την καθημερινότητα των δημοτών μας. Τα απλά που δυστυχώς δεν ήταν αυτονόητα.

Σημαντική η παρέμβαση στον Παιδικό Σταθμό της Ξιφιανής με τη συντήρηση της αυλής και η συντήρηση του κεντρικού πεζόδρομου στην Αριδαία καθώς και η συντήρηση κοινόχρηστων χώρων και κοινοτικών καταστημάτων.

Είναι κατανοητό ότι ο Δήμος Αλμωπίας αλλά και όλοι οι Δήμοι έχουν μεγάλη ανάγκη από εργατικό προσωπικό, για να μπορούν να λύνουν προβλήματα της καθημερινότητάς τους.


Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *