Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Σηφάκης: Ξεκινά η κατασκευή της διανομής φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά. Συνεχίζονται οι μελέτες για Έδεσσα, Σκύδρα και Αριδαία

Γιάννης Σηφάκης: Ξεκινά η κατασκευή της διανομής φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά μετά την έναρξη και στο ΕΣΠΑ. Συνεχίζονται οι μελέτες κόστους οφέλους για Έδεσσα, Σκύδρα και Αριδαία

Ο βουλευτής συγχαίρει την νέα διοίκηση της ΔΕΔΑ, τον Σταύρο Ραπτόπουλο πρόεδρο και Στεφανία Μωσσέ εκτελεστική Διευθύνουσα Σύμβουλο για την ταχεία προώθηση, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, της ένταξης στο ΕΣΠΑ των 18 πόλεων που είχαν εγκριθεί και την έναρξη των δημοπρατήσεων των έργων.

Ο πρόεδρος και η Διευθύνουσα σύμβουλος διαβεβαίωσαν τον βουλευτή ότι η διανομή στα Γιαννιτσά θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2019 και ότι συνεχίζονται οι μελέτες κόστους οφέλους για την σύνδεση από τον ΤΑΠ ( έξοδος Άσπρου) η Έδεσσα, η Σκύδρα και ενδεχομένως η Αριδαία καθώς και η Νάουσα με φυσικό αέριο. Το αέριο θα τροφοδοτήσει και τα θερμοκήπια της περιοχής κοντά στο Άσπρο αλλά και μεταποιητικές βιομηχανίες της Πέλλας.

Ο βουλευτής υποσχέθηκε ( και με την ιδιότητα του ως υπευθύνου για την Ενέργεια στην ΕΠΕΚΕ Περιβάλλοντος και Ενέργειας) συνεχή συνεργασία για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων για να καταστεί δυνατή η ταχεία προώθηση των έργων.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα Διευθύνουσα σύμβουλος Στεφανία Μωσσέ είχε επισκεφθεί πριν ένα χρόνο την Πέλλα και συμμετείχε μαζί με τον Γιάννη Σηφάκη σε συναντήσεις με όλους τους Δημάρχους της Πέλλας και με τους παραγωγικούς φορείς σε ευρεία σύσκεψη στο Επιμελητήριο Πέλλας.

Ακόμη είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με συμμετοχή του Υπουργού Γιώργου Σταθάκη, του νέου προέδρου της ΔΕΔΑ ( τότε συμβούλου του Υπουργού) Σταύρου Ραπτόπουλου, του Διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ Δημήτρη Τζώρτζη, του ΤΑΠ και βουλευτών για την έξοδο στο Άσπρο και την τροφοδοσία της Πέλλας με φυσικό αέριο καθώς και επίσκεψη τεχνικού της ΔΕΔΑ για τον έλεγχο των οδεύσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *