Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Ευχαριστήριο του ΦΟΑ για την εκδήλωση "Kids save lives"

Ο Φ.Ο. Αριδαίας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές του ΦΟΑ και των υπόλοιπων συλλόγων, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι συμμετείχαν στο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΗΣ που πραγματοποίησε ο ΦΟΑ στην Αριδαία, σε συνεργασία με τον ανθρωπιστικό οργανισμό "Κids save lives" στις 14/12/2018 με μεγάλη επιτυχία. 
 
Προχωρούμε ένα βήμα παρακάτω συγκεντρώνοντας δηλώσεις ενδιαφέροντος και συμμετοχής για τα σεμινάρια εκπαίδευσης ανανηπτών-διασωστών με σκοπό την απόκτηση πιστοποιητικών και τη δημιουργία ομάδας που θα είναι ικανή να δίνει τις πρώτες βοήθειες για τη διάσωση μίας ζωής. Την ολοκλήρωση της διαδικασίας της πιστοποίησης θα ακολουθήσει η απόκτηση φορητού απινιδωτή που θα προσφέρει ο ΦΟΑ στην επαρχία μας. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε ημερομηνία που θα οριστεί σε προσεχή ενημέρωση και ανάρτηση του ομίλου μέσα στο Φεβρουάριο, θα έχουν διάρκεια 6 συναπτές ώρες και θα λάβουν χώρα Σάββατο ή Κυριακή. 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος και σχετικές πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6937178500 Όλγα Ολλανδέζου- 6936862424 Μάγδα Μουμτζίδου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *