Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Καμμένος: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την Κυβέρνηση!»

Την αποχώρηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την Κυβέρνηση γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.


Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία κράτησε περίπου 50 λεπτά. 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου (στις 12:00), όπου θα δοθούν αναλυτικά εξηγήσεις για το «διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση. Ηταν μια συνεργασία επί 4 ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ανάμεσα σε δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους. Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, οπότε ο στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας, του ονόματος για το οποίο έπεσαν χιλιάδες, δεν μου επιτρέπεται να μη θυσιάσω αυτή την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για εμένα για λόγο εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *